Strategie en visie

MEV Nederland is voor Nederlandse en Europese vervoerders dé betrouwbare partner voor het leveren van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Wij zijn op zoek naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers en willen graag strategisch met u naar de toekomst kijken. Onze taak is het om u te ontzorgen.


Wij dragen het risico

MEV Nederland bemiddeld niet in personeel maar biedt gekwalificeerde medewerkers die een vast dienstverband hebben bij MEV Nederland. Medewerkers die tijdelijk door u ingezet kunnen worden en waarbij het risico van leegloop bij ons ligt. Ook zijn wij bereidt om samen met u gehele vervoerspakketten aan te nemen en af te wikkelen.


Slanke structuur en Europees vernet

De slanke ondernemingsstructuur en de nauwe samenwerking met onze Europese partners zorgen ervoor dat wij op een economische manier grensoverschrijdend kunnen werken.

Wij bieden individuele oplossingen op maat voor u als opdrachtgever, dit op alle vlakken van onze dienstverlening:


  • het stellen van gekwalificeerd personeel

  • het leveren van een 24/7 proces control en ongevallen management
  • advies en certificeringen
  • opleidingen en hercertificeringen met de MEV Lokführerschule, RDP Services, KSV en het moderne Simulation Competence Center.

Kwaliteit en veiligheid

Binnen de steeds veranderende Europese regelgeving streeft het management samen met het personeel naar de best mogelijke kwaliteit en een hoog veiligheidsbewustzijn. Dit door intensieve scholing en begeleiding van onze medewerkers en een continue dialoog met onze opdrachtgevers en ILNT.